Sharing is caring

Lieve woestijnvrouwen (en woestijnman  😉

Een maand geleden waren jullie nog in Wadi Musa. Na jullie woestijnreis met Caroline Froeling, kwamen jullie hier. Nog even langzaam wennen aan de wereld. En Petra bezoeken.

Nu zijn jullie allemaal terug in Nederland en de wereld ziet er heel anders uit. Bizar gewoon. Het toerisme is hier helemaal gestopt want Jordanië zit dicht sinds half maart. Het is stil, we hebben huisarrest. Gelukkig heb ik een grote tuin waar ik kan vertoefen. En intussen heb ik ook 20 kippen dus ik kan mijn lol op.

Ik ben me aan het voorbereiden op het tijdperk na Corona. Ik hoop dan heel veel gasten te ontvangen. En ik heb daarbij jullie hulp graag nodig. Zouden jullie een review kunnen schrijven? Op Tripadvisor, Facebook of Zoover? Dat kan gasten dan weer helpen om de bed en breakfast te vinden en te zien of het bij hen gaat passen.

Hier vind je de linken naar deze pagina’s.

Tripadvisor
Facebook
Zoover
Google

Ik zal er heel blij van worden! Ik heb veel zin in nieuwe gasten maar dat zal nog wel even duren. Ondertussen geniet ik van alles wat hier is en de mooie zon.

Dank je wel! Allerhartelijkste en liefste groeten voor jullie allemaal. Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en jullie geliefden en familie ook. En wie weet zie ik jullie hier nog wel eens terug. Lijkt me hartstikke gezellig. Dank je wel alvast. Daaag!