Woestijnreizigers bedankt

Wat was het fijn om jullie te gast te hebben in de bed en breakfast begin maart.

Het is iedere keer weer bijzonder om zo’n groep mensen, die samen een week in Wadi Rum met Caroline rond getrokken hebben, te ontvangen.

Nu, drie bizarre maanden later, heb ik een boodschap voor jullie opgenomen.

Mijn boodschap in de video

“Hallo woestijnreizigers, hoe is het met jullie? Ik dacht ik stuur jullie een berichtje vanuit de tuin van de bed en breakfast. Toen jullie hier waren, drie maanden geleden, hadden we al wel gehoord van Corona. Maar we wisten niet dat het zo zou uitpakken. En dat de wereld er nu zo uit zou zien.

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat. Dat iedereen gezond is om jullie heen. En dat het met jullie welzijn goed gaat. Hier gaat het prima. We hebben curfew en we zitten thuis maar met zo’n grote tuin maakt dat niet uit. Ik verveel me helemaal niet. Maak foto’s van alles wat ik in de tuin zie, wat groeit en bloeit.

Ik kijk wel weer uit naar gasten want het is wel stil. Dat wel. Daarbij wil ik jullie graag om hulp vragen. Het zou heel fijn zijn als jullie een review kunnen achterlaten. Op Tripadvisor, of Zoover, Facebook of Google. Want ik hoop toch wel dat de reizigers weer gaan komen. Als eerste de mensen uit Jordanië zelf en dan weer de internationale gasten. Als ze dan de reviews kunnen lezen, te zien hoe jullie het hier gehad hebben, dan helpt me dat weer om de gasten te krijgen die op zoek zijn naar een plek als deze. Dus bij deze het verzoek aan jullie. Ik word er heel blij van dus heel graag.

Hartelijke groeten vanuit Wadi Musa, alle liefs! Heb een goeie zomer en wie weet tot ziens!”