Petra in twee dagen!

Wil je ook inspiratie opdoen om je onvergetelijke Jordaniëreis te plannen, met als hoogtepunt een bezoek aan de rozerode historische stad?  Met deze routes kun je de parels van Petra allemaal gaan zien! En dat in twee dagen! 

De parels van Petra in twee dagen bezoeken

Download hier het e-book om je bezoek aan Petra voor te bereiden

En ontvang maandelijks tips om je onvergetelijke Jordaniëreis te plannen en als dank dit e-book.

Voornaam:

Email:

Even voorstellen

Als Bed & Breakfast expert in Wadi Musa|Petra en destination expert bij een reisbureau, help ik, Jolanda Koopman, al acht jaar reizigers om hun Jordanië reis te organiseren.  Het geeft me zo veel voldoening om al het moois dat Jordanië te bieden heeft te kunnen delen.  

Sinds april 2015 ontvang ik gasten in Bed & Breakfast Petra Fig Tree Villa. Het is zo mooi gelegen, op de helling die vanuit de Wadi Musa vallei omhoog loopt. Met uitzicht op het bezoekerscentrum van Petra. Voor mijn gasten kost het maar een paar minuten om met de auto naar de parkeerplaats van Petra te rijden. En voor mijn gasten zonder auto, is het een kwartiertje bergaf lopen om naar de ingang te gaan. Het is een heerlijk rustige plek om na je bezoek aan Petra nog even na te genieten en op één van de terrassen uit te kijken over de bergen rondom Petra.

In het voorjaar van 2019 hebben we een tweeede accommodatie geopend; Beit al Taybeh Guesthouse. Dit familiehuis, gebouwd halverwege de vorige eeuw, is met zijn binnenplaats en zeven kamers goed geschikt voor kleine groepen of een aantal families. 

En naast het runnen van beide accommodaties organiseer vogel-, schilder- en fotografiereizen naar Jordanië. Ik heb er zoveel plezier in om alle opgedane kennis over reizen in Jordanië, mooie accommodaties, bijzondere activiteiten en historische sites met mijn gasten te delen. Helemaal super dat je nu mijn routes door Petra kunt gaan bekijken!

Download hier je e-book “In twee dagen de parels van Petra bezoeken”. 

En ontvang maandelijks tips om je onvergetelijke Jordaniëreis te plannen en als dank dit e-book.

Voornaam:

Email:

In de Privacy Verklaring lees je hoe we met je gegevens omgaan.